Kontaktoni

KONTAKTONI

Beogradi dhe eksporti
Vladimir Markoviq, përfaqësues i shitjeve
v.markovic@zorka-opeka.rs, , 0648282974

Vojvodina
Marko Stamenkoviq, përfaqësues i shitjeve
m.stamenkovic@zorka-opeka.rs , 0648282431

Serbia perëndimore, Bosnja dhe Hercegovina
Željko Stevanović, përfaqësues i shitjeve
z.stevanovic@zorka-opeka.rs, 0648282448

Serbia Lindore dhe Jugore
Dragan Milovanoviq, përfaqësues i shitjeve
d.milovanovic@zorka-opeka.rs , 0648282401

Logjistika
Aleksandar Lukiq, zyrtar për çështje administrative
a.lukic@zorka-opeka.rs , 0648282400, telefon: 0157160077, faks: 015380879

Transporti
Milorad Simiq, Nikolla Damnjanoviq
spepaja@zorka-opeka.rs , 0648282984, telefon/faks: 015563453

Drejtor i Shitjeve
Bojan Dabiq,
b.dabic@zorka-opeka.rs, 0648282970

Drejtori
Gjorgje Raduloviq
+38115361002