Ne ndërtojmë për të qëndruar

Climabloc

Zorka Opeka merr pjesë në luftën globale për ruajtjen e energjisë; në një kohë kur burimet e rinovueshme po zhduken, në një kohë kur merret parasysh konsumi – për reduktimin e tij dhe parandalimin e humbjeve të panevojshme, Zorka Opeka punon mbi konceptin e “ndërtimit të zgjuar”, ku duke investuar në fillimin e projektit , investoni në të ardhmen, investoni në jetë, investoni në veten tuaj, më e rëndësishmja është që ne të mos udhëhiqemi nga motoja “paguani më shumë në fillim, për të kursyer më vonë”. Paguani të njëjtën gjë dhe kurseni më vonë! Një nga karakteristikat më të rëndësishme të KLIMABLOC është ekzistenca e kalimit të nxehtësisë. Koeficientët që posedojnë blloqet janë marrë gjatë certifikimit në Institutin për Testimin e Materialeve në Beograd.

0 +
Projektet
0
Klientët
0 +
Shperblim
0
Punëtorët