Loading...

Climabloc 20

Category:

Cilësi për breza
Ndërtim i shpejtë, i thjeshtë dhe ekonomik
Material natyral
Një sistem që kursen energji për ngrohje dhe ftohje

Veličina

380 x 200 x 238

Debljina zida (po cm)

20

Težina (kg po cigli)

12,5

Pakovanje (kom/pal)

84

Koeficienti ekuivalent i përçueshmërisë termike të murit:

λ=0,228 W/(mx K)

Koeficienti relativ i difuzionit të avullit të ujit

μ=5/10

Toplotna otpornost zida:

R = 0,88 m2 x K/W

NAŠE REFENCE

Referencat

Investitor SDG, Arandjelovac

Climabloc 20 Climabloc 12 35,000.00 blloqe
Read More →
Referencat

Investitor i Picante, Jagodina

Climabloc 25 25,000.00 blloqe
Read More →
Referencat

Investitor Promogradnja, Kragujevc

Climabloc 25 Climabloc 12 40,000.00 blloqe
Read More →
Referencat

Ekipi i investitorit S, Jagodina

Climabloc 25 25,000.00 blloqe
Read More →
Referencat

Investitor Zenit, Kragujevc

Climabloc 20 Climabloc 10 40,000.00 blloqe
Read More →
Referencat

Investitori Elmos promet, Krushevc

Climabloc 25 35,000.00 blloqe
Read More →